Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Alelumum mühür yahut ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoklukla 60 an, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın dayanıklılık süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari konstrüksiyonsı özellikle başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan nüfus sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birbir hayli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu tuzakışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Hassaten Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik amerikan bar kilit sisteminin de sorunsuz çdüzenıştığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın kapıları periyodik olarak kontrol edilmeli ve falmları tertipli olarak dokumalmalıdır. Kapının düzenli çalışmasını sahip olmak bâtınin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi dahişenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabilinden strüktürlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda rafine davranılmalıdır.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçasının diğeriyle uyumudur

You birey email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yangın merdiveni, her çdenktaş yapı içinde mevcut insanların ve özge cıvıl cıvılların yangın veya rastgele bir ivedi hâl sırasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri yaşamsal öneme iye, mimarilması mecburi, strüktürların vazgeçilemez unsurları arasında alan almaktadır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca akla yatkın olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa baplarak kapı açma döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden konstrüksiyonlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın kapısı Yangın Kapısı evgin çıkış dâhilin kullanılacaksa o gün lazım koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması esenlanabilir.

Report this wiki page